ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε παρακαλώ ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

Αρχικά μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελία σας και για οποιοδήποτε λόγο (είτε αλλαγής είτε επιστροφής χρημάτων).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχής πραγματοποίηση της επιστροφής είναι το προϊόν να παραδοθεί στην αποθήκη μας σε άριστη κατάσταση συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων (καρτελάκια) καθώς και με την απόδειξη ή τιμολόγιο της επιστρεφούσας παραγγελίας.

Σε περίπτωση που έχετε χάσει την φόρμα επιστροφής παραγγελιών που σας αποστείλλαμε μαζί με την παραγγελία σας μπορείτε να κατεβάστε το σχετικό έντυπο εδώ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο της παραγγελίας σας επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τοποθετήστε τα είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε μαζί με το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία τους.

Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στην Γενική Ταχυδρομική* με χρέωση παραλήπτη χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η παρακάτω:

Crossover Basketball
+30 2310 334434
Λασκαράτου 11Α
54250, Θεσσαλονική
Ελλάδα

* ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
Συμπληρώστε στο έντυπο επιστροφής με ακρίβεια αναφορικά με την αλλαγή που επιθυμείτε. (π.χ. σε περίπτωση αλλαγή μεγέθους σημειώστε το νέο μέγεθος που επιθυμείτε κτλ).

Στην περίπτωση αλλαγής για την οποία υπαίτιος είναι ο πελάτης επιβάλλεται η στάνταρ χρέωση των 5€ για την Ελλάδα και 9€ για την Κύπρο για το κόστος της νέα αποστολής.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο της παραγγελίας σας επιλέγοντας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Επίσης επιλέξτε τον τρόπο επιστροφής χρημάτων που επιθυμείτε. Την συγκεκριμένη στίγμη δίνονται οι εξής δυο δυνατότητες:

Σε λογαριασμό PayPal με την διαδικασία αποστολής χρημάτων της συγκεκριμένης εφαρμογής.
Μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό σε οποιαδήποτε λογαριασμό Ελληνικής Τράπεζας.
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε μαζί με το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία τους.

Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στην Γενική Ταχυδρομική* με χρέωση παραλήπτη χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η παρακάτω:

Crossover Basketball
+30 2310 334434
Λασκαράτου 11Α
54250, Θεσσαλονική
Ελλάδα

* ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
Παρακαλώ λάβετε υπόψη και τους παρακάτω όρους:

Η διαδικασία των επιστροφών μπορεί να διαρκέσει 7-15 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην αποθήκη μας.Αυτό συμβαίνει επειδή όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Μόλις γίνει ο έλεγχος της επιστροφής της παραγγελίας σας θα προχωρήσουμε άμεσα στην αλλαγή με το προϊόν που επιθυμείτε ή στην επιστροφή των χρημάτων σας.
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε περίπτωση που χάσετε το ειδικό ‘Έντυπο Επιστροφής’, μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ .
Η επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών και αντικαταβολής.
Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει είτε σε λογαριασμό PayPal με την διαδικασία αποστολής χρημάτων είτε μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό σε οποιαδήποτε λογαριασμό Ελληνικής Τράπεζας.

Newsletter

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
10% ΕΚΠΤΩΣΗ